KOLLAGEN

Naturkildens kollagen er en av mine absolutte favoritter når det kommer til kollagentilskudd, og det har det vært i flere år. Jeg er nå så heldig å få være ambassadør for Naturkilden, og er glad for at jeg får muligheten til å støtte og fremme bedrifter og mennesker som deler de samme verdiene som meg. Bærekraft, økologi, etikk og naturlige og lokalproduserte varer og produkter er ting som Naturkilden legger vekt på.

Les mer om Naturkilden her.

Naturkildens kollagen er et hydrolysert fiskekollagen med høy renhetsgrad og er 100% naturlig. Kollagen har mange av de samme helsefordelene som kraft, da kraft inneholder mye kollagen. Jeg bruker kraft og kollagentilskudd i kombinasjon, og et kollagentilskudd gjør det for mange lettere å få i seg disse næringsstoffene.

Hvordan

Kollagen løser seg raskt opp i både varm og kald væske og kan derfor lett blandes i kaffe, te, havregrøt, juice osv. Det vil også øke næringsinnholdet i smoothien din! Det setter ikke smak, og gjør det derfor enkelt å tilsette uten problem. Jeg har en spiseskje kollagen i tekoppen et par ganger daglig, i tillegg til å jevnlig blande det i andre ting.

Anbefalt dosering er 1-2 spiseskjeer daglig.

Hvorfor

Kollagen er ikke bare viktig for hud og hår, super-proteinet gir også næring til skjelettet, bein og muskler og er bra for førdøyelsen. Kollagen utgjør rundt 30% av proteinene i kroppen vår, og opp mot 75% av proteinet i hud, bindevev og ledd og er derfor nødvendig for å opprettholde disse strukturene.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Naturkilden