BABYMOOD

Jeg kom hjem fra Costa Rica i Mai, med et lite liv voksende i magen. Nå nærmer det seg termin, og vi har fått denne deilige gaven av Babymood!

Jeg er varsom med hva jeg putter på min egen kropp og hud, og vil naturligvis være enda mer varsom med en liten baby. Babymood er et norsk merke som lager fantastiske baby og barneklær av høy kvalitet. De bruker GOTS-sertifisert økologisk bomull, og trykker med giftfrie og miljøvennlige fargestoffer.

Vi har fått bodyer, sengesett, smokkelenker og leke i makramé, vaffelteppe og kanskje min favoritt; en nydelig kimono! Vaffelteppet er også utrolig fint, og består av en blanding av lin og bomull. Alle stoffene er myke og formet behagelig, som gjør de til perfekt for en baby. Alle produktene fra Babymood er designet i Norge og produsert i EU etter høyeste standard.

Sengesett med et nydelig håndmalt regnbue print. Som jeg gleder meg til å legge min lille i dette!

Og hvor skjønne er ikke disse håndlaget smokkelenkene laget av bommulssnor i grønn og hvit.

Regnbue print går igjen hos Babymood og jeg elsker bodyen og pysj med samme mønster. Det samme med kortermet body i grønn og nude. Og en liten nyfødtlue, perfekt for et lite September-barn.

Og ikke minst dette vakre vaffelteppet. Jeg elsker materialet og fargen. Og denne kimonoen! Den kan knytes etter behov, og gir baby masse deilig fri plass, samtidig som den gir varme og mykhet. Biteleken av makramé, med en liten hval, er et perfekt naturlig alternativ. Tusen takk til Babymood som har fokus på bærekraftige, trygge og skånsomme klær og tilbehør til våre aller minste.

Skrevet i samarbeid med Babymood