RÅ SJOKOLADETRØFLER

Disse myke, rå sjokoladetrøflene er så gode, og enda enklere å lage. Jeg mikset inn litt kollagen i deigen også, men det er helt valgfritt. Hvilke type dadler du bruker vil ha mye å si for både konsistens og smak, så prøv å få tak i ferske! Jeg kjøper dadlene som ligger i en papireske sammen med frukt og grønnsaker i butikken.

Ingredienser

2,5 dl ferske dadler

2 ss råkakao

1/2 ss kokosolje

1/2 ts vaniljepulver

1/2 ts flaksalt

Kjør dadlene fint i en foodprosessor før du tilsetter resten av ingrediensene. Bland så videre til du har en fin, jevn trøffeldeig. Sett massen i kjøleskapet i minimum en time, slik at deigen mye lettere kan formes til runde kuler med hendene. Rist de ferdige kulene i en boks med kakaopulver til de er helt dekket med pulver. Eller spis de som de er! Oppbevar trøflene i en lukket boks i kjøleskapet. Og nyt.