YOGA RETREAT PÅ SRI LANKA

Velkommen til YOGA RETREAT på vakre Sri Lanka med SHAKTI REISER våren 2020

Blogg2.jpg

«Fra å gjøre til å være»

Denne yogareisen vil gi deg en god pause fra hverdagen, og muligheten til å sette deg selv og dine behov i fokus. Du vil fordype deg i yoga og meditasjon og samtidig ha mye tid til hvile, sol og strand.

MER OM YOGAEN

Morgen praksisen vil bestå av en dynamisk, aktiverende og energigivende yoga samt meditasjon. Ettermiddags-øktene vil være roligere og dypere, med mer fokus på healing og å roe ned nervesystemet for å runde av dagen.

Noen av ettermiddagsklassene vil bli satt opp som workshops istedenfor vanlig praksis. Her vil tema variere, noen eksempler er yoga nidra, restorative yoga, skrivearbeid, meditasjon, intuisjon og kreativitet. Vi er så heldige at det er fullmåne mens vi er der, så den kvelden blir det fullmåneseremoni på stranden etter middag.

Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren yogi.

STEDET

Jamu Surf Lodge er et lite og intimt yoga og surfe sted på sørkysten av Sri Lanka, hvor de er opptatt av en bærekraftig livsstil. Her bor vi i nydelige bungalows, kun et steinkast fra stranden. Det er gåavstand til ulike cafeer og restauranter, om man ønsker å spise ute. Jamu er en grønn oase som føles som hjemme, borte fra hjemme. I tillegg til yoga, så vil dagene på Jamu være fylt med mye hvile, utflukter, strand, surf for de som vil, god mat og hyggelig selskap. Nyt solen eller slapp av i en hengekøye med en fersk kokosnøtt. Les mer om Jamu her.

PRIS PER PERSON

Dobbeltrom uten AC 13000,-
Dobbeltrom med AC 14000,-
Enkeltrom uten AC 14000,-
Enkeltrom med AC 15000,-
Trippelrom med AC 13500,-

INKLUDERT I PRISEN

  • Frokost, lunsj og middag alle dager

  • To daglige yogaøkter

  • Overnatting åtte netter på Jamu Surf Lodge (1.-9. april)

DETTE MÅ DU TA ANSVAR FOR SELV

  • Flybillett til Colombo (Bandaranaike International Airport) Flybillett tur/retur Sri Lanka ligger på ca 5000-6000, men hvis du bestiller i god tid kan det være mulig å få til billigere.

  • Transport til og fra flyplassen betales selv. Vi har sjåfører og vil hjelpe deg med å organisere ved behov.

  • Visum til Sri Lanka. (Koster ca. 30 euro)

ANNEN INFO

Vi har kun 12 plasser på dette retreatet, da vi ønsker å legge til rette for mer personlig veiledning

For å bekrefte din plass ber vi om at du betaler depositum på 5000,- NOK (ikke refunderbart), eller fullt beløp til konto:
22702971288
Hvis du betaler kun depositum nå, må resten av beløpet betales inn til samme kontonummer innen 15. februar 2020
NB: Husk å skrive navn ved innbetaling. Påmelding er bindende.

For påmelding og spørsmål skriv til info@shaktireiser.no

Vi gleder oss til møte deg og dele denne opplevelsen sammen!

Hjertlig hilsen,
Trine og Maja

bloggstørrelse2.jpg

OM SHAKTI REISER

Shakti Reiser tilbyr yogareiser til magiske destinasjoner verden rundt, og drives av Trine Kristiansen og Maja Grythe. Shakti, betegner den hellige feminine energien og kraften, iboende alt liv. På samme måte som yin og yang er to sider av samme sak, beskriver shakti og shiva de samme polaritetene, to motsatte krefter. Det feminine og det maskuline. Det ene eksisterer ikke uten det andre.

For oss i Shaktireiser handler nettopp derfor shakti ikke utelukkende om det feminine, eller om kvinner, men om balansen mellom det feminine og det maskuline. Vår visjon innebærer balanse, healing og bevisstgjøring, uansett hva dette måtte innebære for deg. Vi jobber med å bevisstgjøre vår indre ubalanse, eller ved å ivareta og videre dyrke den balansen vi allerede har.

Gjennom ytre, fysiske reiser, vil man også få mer rom for ens egen indre reise. Det er noe magisk som skjer når man reiser vekk, får et avbrekk fra det hektiske livet vi alle lever og får mulighet til å bare være i yogaen, og alle aspektene yoga bringer med seg. Det er dette pusterommet vi i Shakti Reiser ønsker å skape for deg. Vi ønsker også å skape rom for alle livets faser og sykluser, så uansett hvor i livet du befinner deg, så er det rom for deg hos oss. Vi skal praktisere yoga og meditasjon, men også leve, leke og være, på en bærekraftig og balansert måte.

Vi ønsker deg velkommen med på reisen- både den ytre og den indre!

Trine KristiansenComment