Giftfri Neglelakk

Som mange andre jenter så elsker jeg neglelakk og nylakkerte negler. Dessverre så inneholder neglelakk en rekke ingredienser som ikke er bra for kroppen vår, men heldigvis finnes det gode alternativer.

Zao sine neglelakker er av naturlig opprinnelse, beriket med aktive økologiske ingredienser. Mens konvensjonell neglelakk ofte inneholder mange skadelige kjemikalier og giftstoffer, er derimot neglelakkene fra Zao helt uten disse stoffene. Naturlig sminke og hudpleie er viktig ettersom det vi smører på huden, i hodebunnen og på neglene absorberes av kroppen og kan gi oss en rekke plager. Neglelakk er generelt et av de produktene vi bruker som kan inneholde flest skadelige stoffer. Toluen, formaldehyde, formaldehyd-harpiks, dibutylftalat, parabener, xylene, kamfer og kolofonium er alle vanlige ingredienser og stoffer som er skadelige for helsen vår. Zao neglelakk er derimot fri for disse!

zao.jpg

Zao’s produkter har et høyt innhold av naturlige ingredienser, og naturlige råvarer som bomull, tre, potet, korn, hvete, kassava og silika er på ingredienslisten. Neglelakkene er veganske, helt fri for animalske ingredienser og de er ikke testet på dyr. Zao har fokus på bærekraft i hvert eneste stadie i utviklingen, og bruker derfor naturlig forpakning; bambus, for sin eleganse og sitt trendy utrykk.

Zao neglelakk tar dermed både vare på miljøet og helsen din, samtidig som den gir kvaliteten til tradisjonell neglelakk. Jeg er kjempefornøyd med neglelakkene etter å ha brukt de en stund, og synes fargene og konsistensen er nydelig. Du kan velge fra et bredt spekter av fargenyanser. De sitter godt, er lette å legge og legger seg pent!

Her finner du neglelakkene.

Zao neglelakk er super som små luksus julegaver, for den bevisste mamma, kjæreste eller venninne. Både bærekraft, etikk og helse er her lagt vekt på!