WONDERBAG

Jeg har hatt lyst til å teste wonderbag en stund, og ble kjempeglad da jeg fikk tilbud av Naturlig Liv om å prøve en. Jeg bruker nå min ukentlig, og mest av alt til langtidskoking av kraft, noe den er helt super til.

Hva er en Wonderbag?

Wonderbag er en isolert langtidskoker eller slow cooker, som ikke bruker strøm. Det bygger på eldgamle tradisjoner og samme prinisipp som dynegrøten, høykasse eller kokegrop. Du trenger bare å gi maten et oppkok, før du putter kasserollen i baggen, og så vil isolasjonen i wonderbag gjøre at mat syder videre og holder på varmen mens gryta er i den. Den samme mekanismen gjør at den også er en utmerket kjølebag. Wonderbagen holder på varmen i opp mot 12 timer, og maten kan dermed stå og godgjøre seg, mens du gjør noe helt annet!

Wonderbag hjelper deg med å spare tid, penger og energi uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten. Næringsstoffene bevares bedre når man tilbereder mat på denne måten, og de gode smakene kommer dessuten enda bedre frem. Les mer på Naturlig Liv.

Skrevet i samarbeid med Naturlig Liv.