RMS

Jeg har siklet på RMS sminke i lang tid, og har vært så heldig å få tilsendt et utvalg av produktene av Pure You for å teste.

Rose-Marie Swift, grunnleggeren av RMS Beauty, har jobbet som makeupartist i over 20 år. Hun fikk etterhvert store helseproblemer, som viste seg å skyldes uvanlig mye tungmetall i blodet, forårsaket av blant annet sminke. Forgiftningen kom fra aliminium, barium, cadmium, bly og kvikksølv. Hun bestemte seg dermed for å skape RMS Beauty, et helt organisk, økologisk makeupmerke, fri for kjemikalier, og som i tillegg bidrar til å hele og nære huden. De aller fleste produktene kan blandes både med hverandre og med annen sminke, noe som gir utrolig mange muligheter og fine kombinasjoner. Jeg har testet fire av produktene til RMS, og er SÅ fornøyd.

Un Cover-Up

“Un” Cover-Up er utviklet for å forsterke intrykket av en sunn frisk hud, ikke bare dekke over. Concealeren har en lett tekstur som hydrerer og nærer huden, samtidig som den dekker ujevnheter og rødhet.

Un Cover-Up kan brukes både som en foundation eller en lett concealer.

Living Luminizer

Dette er bestselgeren til RMS. En naturlig highlighter som gir magisk, sensuell og sunn glød. Living Luminizer fremhever uten å være klissete, fet og glitrende. Fungerer for alle hudfarger og hudtyper. Jeg bruker denne på de høye punkene i ansiktet, der solen naturlig treffer; kinnbein, neserygg, under øyenbryn, amor buen og eventuelt også litt i øyekroken.

rms4.jpg

Eye Polish

Jeg har øyenskygge i fargen solar, en varm gyllen bronsenyanse som også kan brukes som en highlighter når den blandes ut på hud eller lepper. Elsker denne fargen! Den gir en glødende og lysreflekterende finish.

Denne påføres veldig forsiktig, og må jobbes inn i huden som en fuktighetskrem. De har alle fordelene til rå mineralpigmenter uten tørrheten som fremkommer med mineraler alene. Skyggene fungerer også som en øyekrem som nærer og fukter øyeområdet.

rms 1.jpg

Lip2Cheek

Lip2Cheek er en balm som kombinerer fuktighetsgivende og beskyttende ingredienser med rike mineralfarger for å skape en vakker, naturlig finish til både lepper og kinn. Jeg har fargen demure, en soft rosa farge med hint av lilla.

Skrevet i samarbeid med Pure You.