NUORI

Ren, naken, næret og hydrert hud er det vakreste. Skinlove har gitt meg muligheten til å teste produkter fra NUORI som bidrar til nettopp dette. Jeg er ekstremt fornøyd med alle produktene, og fuktmasken og toneren har allerede markert seg som to nye favoritter i min rutine. Jeg anbefaler NUORI, og Skinlove generelt, sterkt.

VITAL FOAMING CLEANSER

REVITALIZING & SMOOTHING FRUIT ENZYME COMPLEX

En mild og myk skumrens som renser huden og fjerner sminke. Jeg liker skum da jeg i noen tilfeller føler at det renser huden bedre enn annen type rens, og denne fra NUORI passer min sensitive hud veldig godt. Den renser, men tørker likevel ikke ut huden. Nøkkelingrediensene er granatepleenzym, reddikrotekstrakt og havekornekstrakt som skal virke beroliggende, mykt eksfolierende og fuktighetsgivende. Produktet finner du her.

VITAL UNIFIER

TONER, ESSENCE & MIST IN ONE

En toner, mist og fuktspray kombinert. Effektiviserer resten av produktene brukt, og bidrar med fukt, næring og styrke. En mild duft, samme som resten av NUORI’s produkter. Økologisk aloe vera og naturlig hyaluronsyre bidrar til å forbedre hudens fuktighetsbalanse. Et kompleks av hvit te, lakrisrot og kamilleblomst forsyner huden med en god dose beskyttelse fra antioksidanter. De betennelsesdempende egenskapene bidrar også til å bekjempe rødhet og irritasjon i huden. De aktive ingrediensene forsterker også effekten av etterfølgende produkter. Lakrisrot har utjevnende effekt på hyperpigmentering. Eplefruktvann gir næring til huden samt stimulerer produksjonen av keratin, som dermed styrker hudbarrieren. Jeg bruker den 1 til 2 ganger om dagen, spesielt kveld etter rens, noen ganger også morgen, som avsluttende for renserutinen da den fjerner de siste sporene av smuss fra huden og gjenopprette hudens fuktighetsbalanse. Den kan også brukes gjennom dagen ved behov for å tilføre fukt, friskhet eller til å sette sminken. Produktet finner du her.

Vital Body Balm

INTENSELY HYDRATING & SMOOTHING

Nuori’s body balm har en deilig duft med en rik konsistens, men den trekker likevel raskt inn og mykgjør huden. Jeg elsker virkelig den kremete konsistensen, og også den nydeige men milde lukten av siton og vanilje. Jeg bruker den på hele kroppen, og kombinasjonen av avokado olje, sheasmør, druefrøolje og E vitamin bidrar til hydrert, frisk og elastisk hud og beskyttelse. Produktet finner du her.

SUPREME MOISTURE MASK

INSTANT / OVERNIGHT HYDRATION BOOST

Denne ble raskt en av mine favoritt ansiktsmasker for fukt. Jeg bruker den enten som en fukt boost ved å fordele jevnt over ansiktshud og hals før jeg lar den virke i omtrent 15 minutter, eller jeg lar den være på over natten. Huden er så myk etterpå, og ansiktet føles mettet med fukt og hudbarrieren styrket. En veldig god og effektiv maske for dehydrert hud, for en sunn glød og mindre irritasjon, rødhet og tørrhet. Min hud er sensitiv, og denne gjør godt. Niacinamide, kamilleekstrakt, drue- og rosevann er viktige ingredienser, sammen med niacinamid (vitamin B3) som gjenoppliver hudtonen, jevner, forbedrer elastisiteten og hindrer fukttap. Mild og nesten duftfri. Produktet finner du her.

Skrevet i samarbeid med Skinlove