Naturlig sunn og vakker hud med RMS

Rose-Marie Swift, grunnleggeren av RMS Beauty, har jobbet som makeupartist i over 20 år. Hun fikk etterhvert store helseproblemer, som viste seg å skyldes uvanlig mye tungmetall i blodet, forårsaket av blant annet sminke. Forgiftningen kom fra aluminium, barium, cadmium, bly og kvikksølv. Hun bestemte seg dermed for å skape RMS Beauty, et økologisk makeup merke, fri for kjemikalier, og som i tillegg bidrar til å hele og nære huden.

Hos RMS Beauty finner du et stort utvalg med highlightere, lipgloss, øyeskygger, concealere, maskara og hudpleieprodukter i nydelig design. De aller fleste produktene kan blandes både med hverandre og med annen sminke, noe som gir utrolig mange muligheter og fine kombinasjoner. To av mine RMS favoritter er Un Cover-Up og Buriti Bronzer, nyt RMS!

rms1.jpg

UN COVER-UP

“Un” Cover-Up er utviklet for å forsterke inntrykket av en sunn og frisk hud, ikke bare dekke over. Concealeren har en lett tekstur som hydrerer og nærer huden, samtidig som den dekker ujevnheter og rødhet. Jeg er vanligvis ikke så begeistret for hudsminke, og synes lett at det kan både virke og se «stivt» ut, Un Cover-Up derimot føler jeg at gjør huden min godt, i tillegg til at den gir en helt utrolig glød. Jeg smører den på røde partier og urenheter, eller som en mer dekkende base, alt etter behov og ønsket resultat. Un Cover-Up kan nemlig både brukes som en lett concealer eller foundation. Kan fint påføres med fingertuppene, eller eventuelt med en kost. Min absolutte favoritt i sminkepungen.

rms5.jpg

Buriti Bronzer

Buriti Bronzer er en bronzer i myk kremform, laget av økologiske ingredienser. Bronzeren har fått sitt navn etter ingrediensen buriti oil, en olje som er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet, og som har har evenen til å beroligge irritert hud samt øke hudens smidighet.

Til forskjell fra andre uttørrende tradisjonelle pudderbronsere, gir denne lette kremen den perfekte sunne og naturlig solkyssede gløden. Den er like fin på gyllen sommerhud, som på blekere vinterhud, og jeg bruker min regelmessig hele året. Fargen er en ultra-transparent, glødende bronsefarge, fri for hint av oransje, og uten rosa- eller gråtoner. Passer til alle hudtoner. For de mørkeste hudtonene vil den fungere som en highligter med sitt subtile og glødene skimmer.

Innlegget er skrevet og produsert for pureyou.no