RÅ Organic Skincare

Jeg har vært så heldig å få teste produktene til RÅ Organic Skincare, en trygg og bioaktiv hudpleieserie, hvor effektive virkestoffer blir satt inn i unikt rene og allergivennlige formuleringer. RÅ Organic Skincare er en Norsk serie produkter, laget med omtanke for menneske og natur og består av bærekraft i alle ledd. Produktene er totalt fri for skadelige ingredienser - og de er veganske.

Produktene vi bruker på kroppen er en sentral del av en naturlig livsstil samt hormonell balanse, så å kunne få muligheten til å teste og anbefale gode, rene og naturlige produkter er jeg veldig takknemlig for, ettersom dette er viktige aspekter når det kommer til god helse, og dermed en del av mitt budskap.

Jeg opplever at fler og fler blir mer bevisste på hudpleie og andre produkter til kropp, og det er viktig å løfte gode alternativer frem i lyset. Les mer om produkter, utsalg og historien bak RÅ Organic Skincare her.

RÅ11.jpg

Jeg har testet Kime Evening Exfoliating Cleanser, en fantastisk rens for hud som kan føles tørr men utsatt for akne. Rensemelken inneholder ingen såpestoffer og etterlater huden ren, men samtidig myk og fin. Rensen kan også brukes som maske ved å smøre et litt tykkere lag på huden og la den hvile fra 20-60 minutter før du skyller bort med vann. Jeg har også sovet med den som en nattmaske en gang per uke. En ny favoritt.

Sevje Pure White Kaolin Mask, en rensende leiremaske som fjerner overflødig talg og etterlater huden glatt og fin. Miks leiren med rent vann eller Kime Evening Exfoliating Cleanser for en deilig maske, tilsett eventuelt også en klype spirulina. De utrensende, eksfolierende, oppstrammende og mykgjørende egenskapene til leire har blitt benyttet av kvinner i tusenvis av år.

Kime Body, Bath & Massage oil, er en deilig kroppsolje med lavendel og geranium. Et multi produkt som kan blandes med salt for skrubb, i badevannet, for massasje eller for å tilføre fuktighet. Jeg bruker oljer til alt, så denne passer godt inn i min hudpleierutine.

RÅ4.jpg

Sevje Eye and Facial Cream er en krem for kombinert til fet hud med tendens til hudormer, kviser, rødhet og rosacea. En effektiv og mild fuktighetskrem for ansikt og øyeparti. Kremen inneholder et høyt nivå antioksidanter, som også har en blekende effekt på mørke pigmenteringer og arr. Parfymefri og ikke tilsatt eteriske essenser.

Kime Facial Cream jobber med pigmentflekker, forebygger linjer og er for en tørrere hud. En noe fetere krem, men som likevel trekker godt inn. Kremen er for sensitiv hud med manglende glød, uønskede pigmenteringer og eventuelle urenheter. Dette er min favoritt av de to.

Takk for fantastiske produkter, RÅ Organic Skincare.

Skrevet i samarbeid med RÅ Organic Skincare #SPONSET