INIKA BB KREM

INIKA Certified Organic BB Cream er en allsidig formula som fungerer som en silkeglatt base, fuktighetskrem og en lett foundation i ett. BB kremen gir det perfekte «no-makeup» utseende, og er fin for oss som ikke bruker foundation daglig, men samtidig vil jevne ut hudtonen og få mer glød. BB kremen har en mykere og mer kremet konsistens enn en flytende foundation, og jeg påfører den enkelt med fingertuppene, på samme måte som jeg påfører fuktighetskrem. Den oppleves veldig myk på huden, og jeg kjenner at den smelter fint inn og bidrar med fukt og pleie. 

BB kremen er også super å kombinere med annen sminke. Når jeg har behov for et enda mer dekkende resultat, så bruker jeg BB kremen for fukt og base før jeg legger et lett lag med for eksempel INIKAs loose mineral foundation over til slutt. 

INIKA har beriket sin BB krem med hele 80% sertifiserte økologiske ingredienser, den høyeste prosentandelen i en BB-krem. Den kombinerer naturlige antioksidanter, vitaminer og mineraler og er proppfull av nærende og fuktgivende økologiske oljer og plateekstrakter. Blandingen av fikenkaktus, aloe vera, avokado, granateple og jojobaolje gir mengder av fuktighet og glød til huden. 

Egnet for alle hudtyper. Hypoallergen og dermatologisk testet. BB kremen er mild og fin, og bidrar ikke til flere urenheter. Sertifisert økologisk, vegansk og halal. Ikke testet på dyr.

Finn din farge

Porcelain - For veldig lys hud med en rosa undertone. 
Cream - For lyse hudtoner. 
Nude - Lys til medium hudtone
Beige - For medium hudtoner og passer til de fleste ikke-fargede hudtyper. 
Honey - En gyllen tone for medium til mørk beige og gylne hudtoner. 
Tan - For medium til mørke hudtoner. Perfekt for solbrun og olivenfarget hud.  

BB KREM2.jpg

Innlegg skrevet for Pure You.

Trine KristiansenComment